Sponsorkliks


Na YouBeDo is Lendahand nu ook aangesloten bij Sponsorkliks. Bij elke online aankoop gaat een percentage van het bedrag naar de Lendahand Foundation! Stel je koopt een boek via bol.com dan gaat er een percentage van het aankoopbedrag direcht naar de rekening van de Lendahand Foundation. Dit geldt niet alleen voor aankopen via webwinkels, maar ook voor het boeken van vluchten en hotels, het afsluiten van verzekeringen en het bestellen van pizza's. Op deze manier word je gratis sponsor van de Lendahand Foundation! 


Hoe dan? Heel simpel!

Klik op deze link, zoek de webwinkel waar je iets wilt bestellen en je wordt direct doorverwezen. That's it! Een kleine moeite en gratis geld voor onze ondernemers.


Voor Chrome gebruikers

Om het nog makkelijk te maken is er voor de Chrome gebruikers een extensie te installeren via deze link. Als je nu naar een webwinkel gaat die aangesloten is bij SponsorKliks verschijnt er een schermpje met de tekst: ''Ondersteun Lendahand''. Als  je hier op klikt kun je via SponsorKliks bestellen. De extensie installeren hoeft maar een keer. Zo vergeet je nooit meer om je bestelling via SponsorKliks te plaatsen. 

Makkelijk toch? Hulp nodig, stuur dan even een mailtje naar erna.goudt@lendahand.com