Zweten voor een training!

 

Op 10 april rende ons eigen top team mee tijdens de estafetteloop van de Rotterdamse marathon. Het doel van deelname aan de estafette loop was om geld in te zamelen voor de Lendahand Foundation. Onze lopers Peter Heijen, Eline, Danny en Peter Stolze liepen respectievelijk 10, 11, 8.5 en 12,5 km in een netto tijd van 3 uur en 40 minuten. Hiermee hebben we een fantastisch bedrag van 1.417,59 euro opgehaald!

Mooi eindresultaat
Op de dag zelf waren de lopers vroeg uit de veren om voorbereid en wel aan hun deel van de estafette te beginnen. Het was een prachtige dag en het zonnetje scheen. Mensen stonden rijen dik langs de kant, er waren bijna een miljoen toeschouwers. Uiteindelijk zijn we als 83e van de 734 teams geëindigd, mede doordat degene die zichzelf het meeste onderschatte een hele beste tijd had neergezet! Naderhand was er dus alle reden om een lekker biertje te drinken met z’n allen op het terras. En stiekem waren we alle 4 erg blij dat we niet ieder de volledige 42km hoefden te rennen. 

Met het eindresultaat zijn we erg tevreden. We kunnen namelijk voor 28 ondernemers een dag lang een training verzorgen. Hiermee zijn we dan ook erg blij en we willen graag iedereen bedanken die hieraan heeft bijgedragen!

 

 

Dit blog is geschreven door Eline Hanssen en gepubliceerd op www.lendahand.com